Uw ICT-beheer, onze uitdaging

Ieder bedrijf is op zoek naar kansen en optimalisatie van de werkzaamheden. ICT is voor u een hulpmiddel om de bedrijfsvoering efficiént te kunnen uitvoeren. ICT is geen doel op zich, maar is ondertussen wel onmisbaar geworden. Uitval is een bedrijfsrisico.

Hoe maakt u de juiste keuzes?

Was het gisteren onmogelijk, vandaag is het beschikbaar en morgen gemeengoed. Uw bedrijf ontwikkelt zich en ook de ICT-wereld verandert in een rap tempo. Hoe maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden?
Uw uitdaging is om de juiste keuzes binnen uw bedrijf te maken.

Onze uitdaging is de ICT-wereld te kennen en u te ondersteunen, zowel bij het maken van de juiste keuzes, als bij het effici‘nt inrichten en beheren van uw ICT-omgeving.

Trends

Cloudcomputing.
Netwerkcomputers, i-pads en smartphones zullen steeds belangrijker worden binnen bedrijven. De rekenkracht wordt ondergebracht op een centraal systeem en niet meer op uw pc of laptop. De centrale systemen staan steeds vaker buiten uw bedrijf, "in the cloud", bij een externe partij toegankelijk via internet.

Gevolg voor het beheer is dat het correct functioneren van de ICT binnen uw bedrijf afhankelijk is van een keten van samenhangende componenten. Al deze componenten moeten, in samenhang, worden bewaakt en beheerd. Ketenbeheer wordt steeds belangrijker.

Social media.
Social media zal steeds meer gebruikt worden in de communicatie tussen klant en afnemers. Bij beheer gaan social media belangrijk worden. Uw klanten zullen bij storingsmeldingen, vragen en meningen over uw bedrijf social media gebruiken. "Webcare" doet zijn intrede.

Met de komst van social media is de manier van gericht beveiligen (denk aan imagoschade of lekken van gegevens) veranderd.

Passend bij uw bedrijf en toch standaard?

Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Soms is vijf minuten systeemuitval al kritiek, soms is een dag nog acceptabel.

Er kunnen in uw bedrijf veel mobiele toepassingen zijn omdat een groot deel van de werknemers buiten de deur werkt. Of uw bedrijf draait 7 x 24 uur door en ook 's nachts en in het weekend moeten verstoringen direct worden opgelost. Uw bedrijf heeft een interne ICT-afdeling en computerruimtes of u heeft dat allemaal niet.

Op basis van uw specifieke bedrijfswensen en eisen stellen we samen met u een pakket hard- en software samen waarmee u uw werk uitstekend kunt doen. Het gebruiken van "proven technology" en kwaliteitsproducten is daarbij een voorwaarde.

Top Informatisering IT beheer biedt u, met gebruik van standaard (beheer)bouwstenen, een passende service. We hebben afspraken met meerdere hard- en softwareleveranciers om scherp te kunnen inkopen en daarmee voor u interessante prijzen te kunnen bedingen.

ICT beheer opstarten

U bepaalt welke componenten u geleverd en/of beheerd wilt hebben. Voor de eenmalige actie om producten te leveren, installeren en in beheer te nemen wordt een maatwerk plan opgesteld. Na uitvoering van dit "project" start de beheerfase.

Comfortabel en betaalbaar

TOP Informatisering IT levert ICT-beheerdiensten die tot doel hebben u als klant een comfortabel IT-leven te bezorgen. "Het moet gewoon werken en mag niet te duur zijn" is daarbij de opdracht.

De kosten voor uw ICT-omgeving bestaan uit éénmalige investeringen en langlopende beheer- kosten. We helpen u de investeringen te beperken door scherpe prijzen voor hardware, software en installatiewerkzaamheden. Ook kan er door "virtuele hosting" en leasing van hardware flexibel worden ingespeeld op uw wensen en mogelijkheden.

Beheerkosten worden bepaald door de mate van zekerheid en service waaraan u behoefte heeft. U moet niet "oververzekerd" zijn, maar "onderverzekering" leidt tot bedrijfsrisico's. TOP Informatisering IT zoekt met u naar de passende oplossing; variërend van een beheer-strippenkaart (best effort, uren op basis van nacalculatie) tot en met full support met 24/7 standby service.

\