Top Informatisering IT Detachering

Top Informatisering IT levert de juiste ICT-er op de juiste plek. Systeemspecialisten, netwerkbeheerders, packagers, scripters, service- en projectmanagers, firewallbeheerders etc. Mét specialistische kennis van onder meer Microsoft, VMware, Citrix, Barracuda en Cisco. U huurt ze in voor de duur van een project óf zo lang u ze nodig heeft. Kwaliteit is verzekerd: wie voor Top Informatisering IT werkt, is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en inzichten. Voor zowel vaste medewerkers als collega’s op afroep kennen wij een continu opleidings- en trainingsprogramma.

Detavast

Een flexibele start die eindigt in een dienstverband, dát is Detavast. Een verlengde proeftijd dus. U huurt een specialist in met de bedoeling hem of haar na verloop van tijd in vaste dienst te nemen. Een flexibele manier om uitgebreid kennis te maken met de mens en diens capaciteiten. U voorkomt overhaaste beslissingen.


                           

Werving & Selectie

Top Informatisering IT werft en selecteert ICT-medewerkers die vervolgens bij u in dienst treden. Vertel ons uw wensen en we gaan op zoek. We vinden altijd de juiste specialist.

Brokerage

Onze kennis van het detacheringsproces zetten we graag in voor al uw externe inhuur. U beperkt uw risico’s en administratieve taken. We stellen contracten op, controleren VAR-verklaringen, dekken de ketenaansprakelijkheid, verzorgen premieafdracht e.d. U krijgt één factuur en heeft verder nergens zorgen over.