Top Informatisering IT Software

Veel standaard softwarepakketten bieden vaak niet de gewenste oplossingen of zijn zo complex dat er nauwelijks mee te werken is. Voor kleine en grote bedrijven is het lastig om een softwarepakket te vinden dat perfect aansluit op de behoeften van het personeel en de organisatie.

In ieder softwarepakket streeft Top Informatisering IT naar efficiencyverhoging van bedrijfsprocessen. Gebruiksgemak, overzicht en snelheid zijn daarom essentieel voor het succes van een softwarepakket. Top Informatisering IT maakt de software op maat. Uw wensen ondergebracht in een pakket dat doet wat u wilt, hoe u dat wilt en uiteraard ten alle tijden aan te passen is, om up to date te blijven.

Naast complete pakketten en oplossingen, waarbij u kunt denken aan CRM, voorraad of financiële software, beschikt Top Informatisering IT over de kennis om naar uw wensen online webapplicaties te ontwikkelen.


Op zoek naar het verbindende element in uw software landschap?
Top Informatisering IT software is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interactieve bedrijfstoepassingen zoals dashboards, informatiesystemen en portals.

Wij doen het werk met passie, zijn oplossings- en resultaatgericht waarbij de klant centraal staat en gebruiken verschillende technieken waaronder Java, Adobe Flex, HTML5.... Wij zorgen ervoor dat u tijdens het project altijd inzicht heeft in de status en voortgang.

De diversiteit van de applicaties die wij ontwikkelen is groot maar het zijn zonder uitzondering maatwerk applicaties waarvoor geen standaard product voldoet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: transactionele systemen, social networks, klantenportals, financiële systemen, operationele applicaties en management informatie dashboards.

Laat onze mensen voor u doen waar ze goed in zijn: slimme en duurzame maatwerk software ontwikkelen en onderhouden. Zodat u kunt doen waarin u goed bent; uw core business.